RSS

Carta als Lladres

dilluns, 23 de febrer del 2009

GRÀCIES SENYORS LLADRES.


Bon dia senyors lladres, o bona tarda o bona nit. Us escrivim des del CEIP Guillem Isarn de La Fuliola i Boldú. El passat dimecres, per la nit i sense avisar, ens vau venir a fer una visita. No és la primera vegada que veniu aquest curs, ja ens heu vingut a veure dues vegades. Com a conseqüència de les vostres visites ens hem quedat sense ordinadors portàtils, sense altaveus, sense càmeres fotogràfiques, sense vídeo, sense projector, sense … en fi, la llista és molt llarga. Els nostres mestres fan projectes per poder aconseguir recursos per comprar tots aquests aparells i vosaltres en una sola nit (o dues aquest curs) acabeu amb les nostres il·lusions, amb les nostres ganes de treballar amb condicions.
Gràcies a vosaltres haurem de tornar a treballar i estudiar com abans, sense recursos, sense tecnologia, sense ordinadors. La vostra acció condiciona la nostra educació i la nostra formació. Esperem que, al menys, els diners que obteniu de la venda de tots aquests aparells us serveixin per alguna cosa positiva i no els utilitzeu per comprar drogues o alcohol. Nosaltres tan sols us podem donar les gràcies ja que, en aquests moments, no podem utilitzar les paraules que passen per la nostra ment i que, com que son educats, no podem escriure en aquesta carta.
P.D. Esperem que no ens feu cap més visita pròximament. Ja hem quedat prou "escurats".

ALUMNES I MESTRES DEL CEIP GUILLEM ISARN
LA FULIOLA I BOLDÚ.

Tots contra la delinqüència.

diumenge, 22 de febrer del 2009

La Junta de l'AMPA ens volem manifestar enèrgicament en contra de la delinqüència.

Els dos darrers robatoris ens han fet sentir impotents , tant a mestres, com a alumnes i pares. Amb aquest acte delictiu els brètols, a més de destrossar les instal.lacions, han sostret tot una sèrie de material educatiu, el qual estava destinat a l'educació dels nostres fills. Així doncs, gràcies als lladres, els nostres fills es veuran retrocedits educacionalment en el temps.

A la vegada fem una crida a les autoritats competents per tal d'extremar la seguretat en la NOSTRA ESCOLA.

Educadors, estem incondicionalment al vostre costat i restem a la vostra disposició per tot el que faci falta.

La Junta.



Assemblea Extraordinària

dimecres, 4 de febrer del 2009

Benvolguts Mares i Pares,

El proper 11 de febrer a les 21'30 del vespre i al gimnàs de l'Escola es cel.lebrarà Assemblea Extraordinària, on es tractaran els següents punts:

  1. Concurs Logo AMPA.
  2. Estat de comptes junta anterior.
  3. Pressupost 08-09.

Us hi esperem a tots.

Calendari Activitats Febrer 2009

diumenge, 1 de febrer del 2009

Benvolguts Mares i Pares,

A continuació us adjuntem l'enllaç on podreu trobar el calendari de les activitats del mes de Febrer.