RSS

Fotos del Sopar i la Festa de Fi de Curs 08-09

dimarts, 30 de juny del 2009

El Concert del Diumenge:






La Festa:






El Sopar:











Activitats cloenda Curs Escolar 08-09

dijous, 4 de juny del 2009

Benvolguts Pares i Mares,

La calor i el mes de juny ens anuncien la fi del curs escolar. Donat aquest fet, us volem assabentar de les Activitats de la Cloenda que hem pensat d’organitzar.

Dissabte 20.06.2009.

A les 21.30 i al local Poliesportiu : Sopar - Aperitiu . Tothom hi està convidat. Pares, mares, padrins, padrines, amics. Els nens/nenes membres de l’AMPA tindran el sopar gratuït, la resta de gent que si vulgui apuntar hauran de satisfer la quantitat de 17’00 eur per persona. Per a realitzar les inscripcions ens haureu de portar el formulari que s’adjunta al peu, degudament omplert. Tenim temps per apuntar-nos-hi, fins el 18.06.2009.

Tot acabant el sopar el Grup d’Animació “LA CREMALLERA “ amenitzarà la fi de festa amb un espectacle destinat a petits i grans.

No us ho perdeu…..!!!!!


Diumenge 21.06.2009.

A les 12’00 del migdia i a l’Església Parroquial de la Fuliola: Concert de Música Clàssica a càrrec de l’Escola de Música d’Ivars d’Urgell Pare Ireneu Segarra.

Els alumnes de la mateixa ens mostraran totes les seves habilitats i coneixements musicals adquirits. Es un concert totalment gratuït i ofert per gentilesa de la mateixa Escola. En el mateix, a la vegada, us volem presentar La Nova Escola de Música de La Fuliola i Boldú. Aquest projecte es dura a terme amb la col·laboració de l’Ampa i l’Escola de Música d’Ivars i s’iniciara el proper curs 09-10.

S’oferira tot un repertori de cançons populars, clàssiques i modernes destinat a tota mena de públic.

Us hi esperem…!!!!!

Finalització Activitats Extraescolars curs 08-09

dilluns, 1 de juny del 2009

Benvolgudes Mares i Pares,

Ja entrats en el mes de juny, i molt a prop de finalitzar el curs escolar, us volem recordar que en aquest mes l’horari escolar serà continuat de 09’00 a 13’00, des del 08 fins el 24, amb la qual cosa les Activitats Extraescolars es donen per finalitzades .

De tota manera i per tal d’oferir-vos un servei més, us anunciem la possibilitat d’acollida de 15’00 fins a les 18’00 que engegarem a partir del mateix 08 de juny, i si el nombre de nens i nenes així ho permet.

Es faran tota mena de diferents activitats, desarrollades en diferents matèries: dibuix, manualitats, lectura, esbarjo, etc.

Si esteu interessats podeu omplir el formulari i donar-lo a la Secretaria de l’Escola

L’AMPA de la Fuliola i Boldú.