RSS

Bon Nadal 2010

dimarts, 21 de desembre del 2010

Quan vingui Nadal
omplirem la taula
de neu de paper,
de bufandes blaves,
roges i verd fosc,
de flors al barret
i de botons negres
que et faran l’ullet,
nassos pastanaga
i mils de colors,
i d’una abraçada
i un desig d’amor,
que ens durà a aixecar-nos
i repartir pau
tothom i tothora.


A tots, Bon Nadal!

Casal de Vacances de Nadal 2010

diumenge, 19 de desembre del 2010


Benvolgudes Mares i Pares,


Durant aquestes vacances de Nadal hem pensat de fer un Casal de Vacances, per tots aquells nens i nenes que hi vulguin venir i gaudir d’uns dies de diversió.

Es faran tota mena de diferents activitats, desarrollades en diferents matèries: dibuix, manualitats, lectura, esbarjo, etc.

Si esteu interessats podeu omplir el formulari i donar-lo a la Secretaria de l’Escola o bé portar-lo el primer dia del casal.

L’horari será de 09.00 a 13.00 del matí. El preu será de 40’00 eur pel socis i 60’00 eur pels no socis. A continuació us adjuntem la programació de dies:


Dies 23 de desembre, 24, 27, 28, 29, 30, 31, 3 de gener, 4, 5 i 7,
La Junta.


Rebuts Activitats Octubre

dimarts, 7 de desembre del 2010

Benvolguts Pares i Mares,
A partir d'avui domiciliarem els rebuts de les activitats extraescolars correponents al mes d'octubre.
Les corresponents al mes de novembre les domiciliarem a partir del 27.12.2010.
La Junta

Xerrada - Conferència

diumenge, 3 d’octubre del 2010

Benvolguts Pares i Mares,

Ens plau d’assabentar-vos de la Xerrada Conferència que tindrà lloc el proper 07.10.2010 a les 21.00 a l’Escola Guillem Isarn , concretament a la Biblioteca:

- COM EDUCAR ELS NOSTRES FILLS EN UNS HÀBITS DE CONSUM RESPONSABLE AL SEGLE XXI

La xerrada anirà a càrrec del ponent David Jorba.

Us hi esperem a tots.

Activitats Extraescolars 2010/2011

dilluns, 20 de setembre del 2010

Benvolguts Pares i Mares,


A continuació us detallem la llista d'activitats extraescolars prevista per aquest curs:

- Plàstica.
- Biblioteca-Lectura.
- Pintura Artística.
- Esports.
- Batuka.
- Karate.
- Patinatge.

- Anglès.

- Mecanografia i informàtica ( Escola Màster )

Com l'any passat l'horari serà de dilluns a divendres, de 17'00 a 19'00.

Per tal de fer un sondeig d'assitència us agrairem retorneu els papers que us arribaran a través dels vostres fills.

Si el temps ho permet les iniciarem la darrera setmana de setembre.

La Junta

Actualització Alta Socis. Curs 2010/2011

Benvolguts Pares i Mares,


Acabem de començar el nou curs escolar. Durant aquestos dies rebreu , a través dels vostres fills/filles, els fulls d'actualització de dades per donar-vos d'alta.
Aquest any a tots els socis del curs 2009/2010 els bonificarem en 5'00 eur, en concepte de material escolar.
Aquest present curs tambè introduirem tot una sèrie d'ajudes i bonificacions als socis.
Animeus-vos i apunteu-vos-hi.
Bon Curs

Activitats cloenda curs 2009/2010

dimarts, 22 de juny del 2010

Benvolguts Pares i Mares,

Havent-se reconduït la situació d’aquest darrers dies, l’AMPA reiniciem les activitats que hi havia previstes per aquest final de curs 2009/2010

Per una part, el sopar-aperitiu del divendres 25.06.2010, ( al paper inicial hi havia una errada de transcripció, es va posar dissabte en lloc de divendres ). En primer lloc es realitzarà el lliurament de les orles als alumnes de sisè, tot seguit el sopar i finalment un espectacle de màgia adreçat a petits i grans. El lloc , tal i com estava previst serà al Poliesportiu a les 21.30. No queda massa temps material per apuntar-nos-hi, però tenim fins el proper dijous al migdia per tal de passar la relació d’assistents . Podeu fer els ingressos a La Caixa de Pensions indicant en les observacions el nom de la família i el nombre d’assistents. Podeu portar, si voleu, els documents d’ingrés a la direcció de l’escola , tot i acabar-se el curs escolar, els mestres hi seran. També ho podeu fer contactant amb qualsevol membre de la Junta.

Per altra banda, l’Esplai d’estiu s’iniciarà en les dades previstes, o sigui del 28 de juny fins el 3 de setembre. Com recordareu és un esplai obert a tothom, beneficiant-se els socis de l’Ampa de condicions especials. L’hora serà de 09.00 a 13.00 al gimnàs de l’Escola, entrant-se per la porta de ferro del darrera. Donat que el temps és molt just, si teniu previst apuntar als vostres fills/filles no patiu pels formulismes tipus fulls d’inscripció i demés, els anirem resolent a mesura que passin els dies.

Aprofitem per comentar-vos en aquesta nota que la comissió de l’Escala en hi-fi continuarà endavant vers la celebració de l’esmentat acte, posposant potser la data per qüestions de temps. De tota manera us mantindrem informats.

Us hi esperem.

La Junta

Rebuts Activitats mes de maig 2010

diumenge, 20 de juny del 2010

Benvolguts Pares i Mares

Entre demà dilluns i dimarts us arribaran els rebuts al banc correponents a les activitats del mes de maig 2010.


La Junta

Comentaris del blog

Benvolguts Pares i Mares
Darrerament s'han produït diversos comentaris en aquest blog, totalment fora de lloc del tema pel qual va ser creat aquest lloc.
Els comentaris que es fan en un blog es poden moderar o ocultar si els administradors ho creuen oportú.
A partir de la data si algú vol opinar s'haurà de registrar per tal de que no es puguin fer anònimament.

La Junta

Desconvocatòria Accions Protesta

divendres, 18 de juny del 2010

Benvolguts Pares i Mares,

Ens remuntem a la reunió que la Junta de L’AMPA de la Fuliola i Boldú va mantindre amb els representants de l’Ajuntament el passat dia 16 del present mes de juny, per tal d’arribar a un acord. Tota la informació creuada els darrers dies, cartes, etc, tots ja n’esteu al corrent.

- En aquesta reunió amb els citats representants no s’arriba a cap acord sobre les peticions formulades per cada banda, però si s’arriba a l’avinença de que les tres parts hem de convocar una reunió urgent amb el Delegat d’Ensenyament per tal de resoldre la problemàtica actual.

- A data d’avui s’ha convocat la reunió sol·licitada amb el Delegat d’Ensenyament, desconvocant totes les accions de protesta que hi havia programades.


Nota : Aquest comunicat ens resulta impossible fer-lo arribar a les vostres cases, per qüestions de temps i de preparació dels mailings . Per tal us el pengem a l’Escola i al blog. El proper dilluns 21 us el farem arribar per escrit.


La Junta

MANIFEST

dijous, 17 de juny del 2010

La Junta de l’AMPA de la Fuliola i Boldú volem deixar palesa del nostre rebuig contra les acusacions personals que s’han fet mitjançant un nou “paper anònim” trobat aquest matí a les nostres bústies.


Només recolzem la via del diàleg i de resoldre els temes als despatxos.




La Fuliola i Boldú a, 17 de juny de 2010

AMPA LA FULIOLA I BOLDU
La Junta

Celebració de l'Assemblea Extraordinària

dimecres, 16 de juny del 2010

En Assemblea Extraordinària celebrada ahir, 15 de juny de 2010 i convocada en caràcter d’urgència es va aprovar per majoria el següent punt:



- Sol·licitar derogació per part de l’Alcaldessa de la Fuliola i Boldú del decret d’alcaldia emès el passat 10 de juny de 2010, amb número 2010.06.10 i a la vegada disculpes públiques vers les amenaces efectuades contra el director de l’Escola CEIP Guillem Isarn.



Es prega resposta abans del divendres 18 de juny de 2010. En cas contrari la Junta de L’AMPA de La Fuliola i Boldú emprendrà les accions necessàries vers la defensa del Director i del Claustre de mestres


La Fuliola i Boldú, a 16 de juny de 2010
La Junta

Construir - Enderrocar

dimarts, 15 de juny del 2010

Des de la Junta Directiva de l’AMPA del CEIP Guillem Isarn volem manifestar el nostre rebuig i incomprensió davant del Decret d’Alcaldia núm. 210.06.10.

La Nostra Escola, nus on la nostra societat forma als ciutadans del futur i, al mateix temps, exerceix de nexe entre diferents fets socials, pares, nens, administracions, docents, etc. ha rebut, al nostre parer, un atac incomprensible contra la persona responsable del Projecte Educatiu dels nostres fills i, al mateix temps, entenem, a tota la comunitat educativa.

La voluntat de l’AMPA és ajudar a l’Escola a anar més enllà del fet educatiu dels infants, fent partícips als pares, mares i apropar a la població a l’espai Educatiu per excel·lència, proposant i realitzant no només activitats per als nens, sinó també accions formatives i culturals pels pares i resta de població, en compliment de les finalitats marcades en els models d’estatuts del Departament d’Educació i que formen part dels nostres estatuts.

La nostra voluntat d’aquest apropament de l’escola al seu entorn, sempre ha estat no només recolzada per la direcció, sinó que forma part del seu tarannà i del Projecte Educatiu, del qual ens fem partícips.

Per això, ens entristeix com ha respòs l’Alcaldessa davant les actuacions preses contra el Director de l’escola, davant les decisions que DEMOCRÀTICAMENT es van acordar en el Consell Escolar, amb tots menys un, vots a favor.

Creiem que el Decret, en els termes realitzats, passa a ser una revenja, més que un legítim “ordenar l’anòmala situació de funcionament”, ja què l’activitat en sí no incompleix cap normativa ni Llei vigent, ans al contrari, reflecteix l’esperit tant de la Llei d’Associacions i la Llei d’Educació, envers de realitzar activitats obertes no només als socis o usuaris habituals, sinó a l’entorn de l’entitat i/o centre escolar.

Amb tot això
-Considerem que la resolució de la Sra. Alcaldessa de La Fuliola i Boldú és una atac directe a la nostra institució escolar i, concretament a la figura del Director. És totalment inapropiada i la considerem un abús de poder davant la realització d’activitats que no entenem que no es puguin realitzar amb normalitat.
-Així mateix, la Junta de l’AMPA recolza totalment al Director, que sempre ha estat al nostre costat, i més quan el decret sol·licita accions disciplinàries i se’l titlla de presumpte delinqüent, tal i com consta en el punt segon i tercer del Decret.

-La Junta de l’AMPA es veu obligada a anular totes les activitats previstes, primer de tot, en compliment del Decret esmentat, ja què diu textualment “...per a l’ús exclusiu de les activitats docents pròpies d’aquest Centre, realitzades per personal docent dins de l’horari escolar...” “...hores d’ara estan fent ús social de l’edifici municipal, fora de l’horari escolar, persones no autoritzades per l’Ajuntament de La Fuliola...”.
Les monitores de les activitats organitzades per l’AMPA no són personal docent, i per tant segons el Decret esmentat, no podem realitzar les activitats previstes. Tanmateix, el Casal d’Estiu, no està regulat per Educació i es fora del calendari escolar.

-En segon lloc i més important, en recolzament incondicional al Director i al Claustre, els quals considerem excel·lents professionals. No tant sols per la seva tasca educativa, si no de la forma en que han posicionat l’Escola dels nostres Pobles, essent referència per d’altres poblacions.

Sense anar mes lluny, la darrera setmana els nostres fills van recollir una colla de premis al Consell Comarcal, curiosament alguns entregats per la mateixa persona que signa el decret d’alcaldia motiu de tota aquesta controvèrsia.

-Informar que totes les activitats de l’AMPA compleixen les Lleis i la normativa vigent, entre d’altres, del Departament d’Educació.





Ens agradaria que a l’inici del curs vinent es pogués recórrer al diàleg i, no utilitzar eines que en comptes d’apropar, fan més difícil l’art de viure bé amb els altres. Sense el Decret en aquests moments tindríem el final de curs que els nostres fills, mestres, pares i mares, resta de la comunitat educativa i, en realitat, tot el Poble es mereixen.



La Junta

Assemblea Extraordinaria

Benvolguts Pares i Mares,


Avui ,15 de juny de 2010, se un convoca a l’Assemblea Extraordinaria, que tindrà lloc a la biblioteca de l’Escola a les 21.30.

Temes a tractar:

- Darrers esdeveniments ocorreguts a l’Escola



La Junta

dimarts, 8 de juny del 2010

Benvolguts Pares i Mares,

Aquest any l’AMPA organitza l’Esplai d’estiu.

Hem contactat amb un grup de monitores, les quals ens han presentat els seus projectes, que van des del nivell ambiental, social, comunitari i personal.

Amb aquestes idees pretenem desenvolupar l’Esplai d’aquest estiu 2010, on els nostres fills a més d’estar atesos , participaran en tota un sèrie d’activitats molt interessants.

Per tant us animem a apuntar-vos-hi.

L’Esplai començarà el 28 de juny fins el 3 de setembre, un total de 50 dies. Es durà a terme de 09.00 a 13.00.

Se’n podrà gaudir tothom que s’hi vulgui apuntar, beneficiant-se de condicions especials els Socis de l’Ampa.

Preus:
Socis: 65'00 eur/mes, 15'00 eur /setmana, 5'00 eur/dia.
No Socis: 75'00 eur/mes, 20'00 eur /setmana, 8'00 eur/dia.

* Les tarifes son per periode senser.
* Si es ve els dos mesos sencers el preu serà de 60’00 eur / mes pels socis i 70’00 eur/mes
pels no socis.


Animeu-vos a portar als vostres fills.

Bon estiu.

Activitats cloenda Curs Escolar 09-10

Benvolguts Pares i Mares,


La calor i el mes de juny ens anuncien la fí del curs escolar. Donat aquest fet, us volem assabentar de les Activitats de la Cloenda que hem pensat organitzar.

Dissabte 25.06.2010.

A les 21.30 i al local Poliesportiu : Sopar - Aperitiu . Tothom hi està convidat. Pares, mares, padrins, padrines, amics. Els nens/nenes membres de l’AMPA tindran el sopar gratuït, la resta de gent que s’hi vulgui apuntar haura de satisfer la quantitat de 17’00 eur per persona els socis, i 23’00 eur els que no ho siguin i també vulguin venir.

Tenim temps per apuntar-nos-hi, fins el 18.06.2010 i per tal heu de portar l’ingrès bancari corresponent.
Tot acabant el sopar hi haurà un espectacle sorpresa el qual no us podeu perdre.
Us hi esperem !!!!!!!

Finalització Activitats Extraescolars curs 09-10

dijous, 27 de maig del 2010

Benvolgudes Mares i Pares,

Ja entrant en el mes de juny, i molt a prop de finalitzar el curs escolar, us volem recordar
que el proper mes l’horari escolar serà continuat de 09’00 a 13’00, des del 07 fins el 22,
amb la qual cosa les Activitats Extraescolars es donen per finalitzades .

De tota manera i per tal d’oferir-vos un servei més, us anunciem la possibilitat d’activitats
de 15’00 fins a les 18’00
que engegarem a partir del mateix 07 de juny, fins el mateix 22, i si el nombre de nens i nenes així ho permet.

Es faran tota mena de diferents activitats, desarrollades en diferents matèries: dibuix,
manualitats, lectura, esbarjo, etc. Els preus serán de 35’00 eur pels socis i 45’00 eur no
socis.


La Junta

Rebuts Activitats

dimarts, 4 de maig del 2010

Benvolguts Socis i Pares,


Demà dimecres 05-05-2010 passarem els rebuts de les activitats del mes de març. Aquests darrers mesos se'ns ha endarrerit una mica.

Els rebuts correponents al mes d'abril els passarem sobre el dia 17/18 de maig.

Salutacions

Xerrada - Conferència

dilluns, 26 d’abril del 2010

Benvolgudes/ts Mares i Pares

Us volem recordar que el proper 29.04.2010, a les 9 del vespre i al biblioteca de l’Escola tindrà lloc la Xerrada – Conferència a càrrec d’en David Jorba, la qual tractarà sobre “ Els nostres fills en el Segle XXI. Educar les emocions. Educar per la vida. Els 12 pilars.”

Us hi esperem a tots.

Iniciativa d'un grup de pares

Benvolgudes/ts Mares i Pares,

Els darrers dies un grup de pares de la nostra escola ha tingut una bona iniciativa, muntar un “escala en-hi” per fi de curs.

A través de l’AMPA hem recollit aquesta idea i us la volem fer sabedora a tots vosaltres. Per tal motiu s’ha creat una petita comissió per dur a terme l’esmentada iniciativa i se us convoca a qualsevol de vosaltres que vulgui formar-hi part .

La primera reunió es farà el proper dimarts 4 de maig de 2010, a les 9’00 del vespre i la biblioteca de l’Escola.

Xerrades - Conferències Abril 2010

dilluns, 12 d’abril del 2010

Benvolgudes/ts MAres i Pares,

Ens plau assabentar-vos de les xerrades que us oferirem durant el mes d'Abril 2010.

- El proper 15.04.2010 , a càrrec dels Mossos d'Esquadra, " Els perills d'internet i la vulnerabilitat dels nostres fills davant la xarxa". A la biblioteca de l'Escola.

- El proper 29.04.2010, a càrrec d'en David Jorba, " Els nostres fills en el Segle XXi, Educar les emocions, Educar per la vida, Els 12 pilars"

Esperem us agradi.

Activitats Esportives

dissabte, 10 d’abril del 2010

Benvolgudes/ts Mares i Pares,

La Junta de l'AMPA hem iniciat tot una sèrie d'activitats extraescolars, adreçades a tothom que s'hi vulgui apuntar. Ja no tan sols als nostres fills, si no tambè a qualsevol veí o veïna que hi vulgui participar.

El preus seran populars, beneficiant-se de condicions mes econòmiques els socis de la nostra associació.

Comencem per oferir-vos l'activitat d'Esports. Aquesta serà duta a terme pel Marc Piera. Es realitzarà al gimnàs de l'Escola, tots el dilluns i dijous de 20.00 a 21.00. Preu 20'00 eur/mes pel socis i 22'00 eur/mes no socis. Comencem el proper dijouys 15.04.2010.

Esperem us agradi i us hi apunteu.

La Junta

Xerrades d'interés.

dimarts, 23 de març del 2010

Benvolgut pares i mares,


A continuació us passem informació sobre la següent xerrada. Aquest no es farà a les nostres intal.lacions, però hem cregut oportú fer-vos-ho saver. La du a terme en David Jorba i es realitzarà a la cafeteria "piskolapis" de Tàrrega.




Animeu-vos-hi.

Xerrada - Conferència

dilluns, 8 de març del 2010

Benvolguts Pares i Mares,


Malgrat ens feia molta il·lusió, s'ha tingut que suspendre la conferència que teniem prevista per avui 8 de març a les 21.00.

Mes endavant i tan aviat com hi hagi un lloc en l'agenda del conferenciant us tornarem a avisar.

Fins aviat.

Xerrada - Conferència

dimecres, 3 de març del 2010

Benvolgudes Mares i Pares

L'AMPA amb la col.laboració de l'Escola Guillem Isarn us convidem a la conferència que tindrà lloc el proper dilluns 8 de març a la biblioteca de l'Escola.

El tema serà : ELS NOSTRES FILLS EN EL SEGLE XXI EDUCAR LES EMOCIONS, EDUCAR PER LA VIDA ELS 12 PILARS.

El conferenciant serà en David Jorba, formador en intel.ligència Emocional.

Tot plegat un tema molt interesant per tots nosaltres.

Us hi esperem.



Assemblea Extraordinària de Socis

dilluns, 22 de febrer del 2010

Benvolgudes/ts Socis.

Uns comuniquem la celebració de la propera Assemblea Extraordinària que tindrà lloc el proper dijous 25 de febrer, a 2/4 de 10 del vespre a les instal•lacions de l’Escola.

Punts a tractar:

- Activitats Extra – Escolars que organitza l’AMPA.

Us agrairíem la màxima presència.

La Junta