RSS

Activitats cloenda curs 2009/2010

dimarts, 22 de juny del 2010

Benvolguts Pares i Mares,

Havent-se reconduït la situació d’aquest darrers dies, l’AMPA reiniciem les activitats que hi havia previstes per aquest final de curs 2009/2010

Per una part, el sopar-aperitiu del divendres 25.06.2010, ( al paper inicial hi havia una errada de transcripció, es va posar dissabte en lloc de divendres ). En primer lloc es realitzarà el lliurament de les orles als alumnes de sisè, tot seguit el sopar i finalment un espectacle de màgia adreçat a petits i grans. El lloc , tal i com estava previst serà al Poliesportiu a les 21.30. No queda massa temps material per apuntar-nos-hi, però tenim fins el proper dijous al migdia per tal de passar la relació d’assistents . Podeu fer els ingressos a La Caixa de Pensions indicant en les observacions el nom de la família i el nombre d’assistents. Podeu portar, si voleu, els documents d’ingrés a la direcció de l’escola , tot i acabar-se el curs escolar, els mestres hi seran. També ho podeu fer contactant amb qualsevol membre de la Junta.

Per altra banda, l’Esplai d’estiu s’iniciarà en les dades previstes, o sigui del 28 de juny fins el 3 de setembre. Com recordareu és un esplai obert a tothom, beneficiant-se els socis de l’Ampa de condicions especials. L’hora serà de 09.00 a 13.00 al gimnàs de l’Escola, entrant-se per la porta de ferro del darrera. Donat que el temps és molt just, si teniu previst apuntar als vostres fills/filles no patiu pels formulismes tipus fulls d’inscripció i demés, els anirem resolent a mesura que passin els dies.

Aprofitem per comentar-vos en aquesta nota que la comissió de l’Escala en hi-fi continuarà endavant vers la celebració de l’esmentat acte, posposant potser la data per qüestions de temps. De tota manera us mantindrem informats.

Us hi esperem.

La Junta